Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται με δύο τρόπους είτε με e-mail στο orders@neosilektos.gr ή τηλεφωνικά στο 2810-300657 αναφέροντας μας το όνομα και τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Αν δεν μου κάνει το νούμερο, γίνονται αλλαγές;

Γίνονται αλλαγές καλώντας μας στο τηλέφωνο 2810-300657 και επιστρέφοντας το προϊόν με την εταιρεία κούριερ που σας το στείλαμε. Στις περισσότερες περιπτώσεις η αλλαγή γίνεται δωρεάν.

Πώς μπορώ να πληρώσω;

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Σε 1 με 2 εργάσιμες στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας και σε 2 με 4 στις απομακρυσμένες περιοχές. Για περισσότερα δείτε τους τρόπους αποστολής.

 

Τι μπορώ να κάνω αν δεν βρίσκω το προϊόν που ψάχνω;

Αν παρά την αναζήτηση στο site δεν έχετε καταφέρει να βρείτε το προϊόν που θέλετε τότε μπορείτε να το παραγγείλετε είτε ηλεκτρονικά με email στο orders@neosilektos.gr είτε σε έναν από τους πωλητές μας στο τηλέφωνο 2810-300657.

Μπορώ να επιστρέψω ένα ελαττωματικό προϊόν;

Μπορείτε καλώντας μας στο τηλέφωνο 2810-300657 και επιστρέφοντας το προϊόν με την εταιρεία κούριερ που σας το στείλαμε. Η αντικατάσταση γίνεται δωρεάν.

Πώς θα ανοίξω λογαριασμό;

Με την πρώτη παραγγελία σας θα ανοίξει και ο λογαριασμός σας. Με την επιτυχή δημιουργία θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης.

Πώς θα λαμβάνω τα newsletters του Neosilektos.GR;

Μπορείτε να εισάγετε το email σας στην εγγραφή στο newsletter κάτω δεξιά στο μενού.

Για περισσότερες ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ